Stiri Juniori U15 Masculin

U17 Feminin: Premii speciale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.06.2011

În perioada 3-5 iunie, la Sala Sporturilor Trivale din Piteşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional U17 feminin, eveniment în urma căruia formaţia MC Sport Cluj-Napoca a devenit noua campioană naţională. CS Phoenix s-a clasat pe poziţia a II-a, în timp ce CSŞ Bega Timişoara a cucerit medaliile de bronz.

La finalul evenimentului, Federaţia Română de Baschet a acordat mai multe premii speciale, râvnitul titlul de MVP fiind acordat clujencei Denisa Milchis în timp ce trofeul de coşgeter a fost adjudecat de către gălăţeanca Iulia Răileanu.

MVP: Denisa Milchis (MC Sport Cluj-Napoca)
Cea mai bună apărătoare: Denisa Milchis (MC Sport Cluj-Napoca)
Coşgeteră: Iulia Răileanu (CS Phoenix Galaţi)
Cea mai de perspectivă jucătoare: Bianca Blănaru (CSŞ Bega Timişoara)
Cea mai bună recuperatoare: Iulia Răileanu (CS Phoenix Galaţi)
Cea mai bună pasatoare: Laurenţia Munteanu (CS Phoenix Galaţi)
Primii cinci: Iulia Răileanu, Maria Cuzic (CS Phoenix Galaţi), Blanaru Bianca (CSŞ Bega Timişoara),  Denisa Milchis (MC Sport Cluj-Napoca) şi Florina Palco (LPS Alba Iulia)

Foto: FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!