Stiri Juniori U15 Masculin

Vali Pogonaru: "Am pierdut pentru că nu am respectat instrucţiunile tehnico-tactice"

totalbaschet.ro, Adrian Micinic

totalbaschet.ro, Adrian Micinic
03.07.2011

Echipa naţională de tineret (U20) masculin a României a fost depăşită în această seară de Bulgaria cu scorul de 60-51, într-un meci amical desfăşurat în capitala ţării. Antrenorul reprezentativei tricolore, Vali Pogonaru(foto), a explicat, pentru cititorii TotalBaschet, înfrângerea survenită pe parcursul ultimelor zece minute de joc efectiv.

"În primele trei sferturi am jucat exact ceea ce ne-am propus. În sfertul patru am dat, cum se spune în astfel de cazuri, 'cu mucii în fasole'. Nu s-au mai respectat instrucţiunile tehnico-tactice, am aruncat prea mult de la trei puncte, am jucat să angajăm pivot deloc, pase greşite foarte multe, mingi pierdute. Mai mult am şi ratat foarte multe aruncări libere."

Întrebat cum e posibil ca o echipă sî înscrie un singur punct pe parcursul unui sfert decisiv, antrenorul echipei naţionale de tineret a afirmat:

"Nu prea pot să-mi explic. Probabil datorită faptului că jucătorii s-au considerat învingători prea devreme. Au trat sfertul decisiv exact aşa cum echipele româneşti o fac de regulă."

Luni (04.07), cu începere de la orele 11:00, echipa naţională de tineret (U20) a României dă piept cu formaţia similară a Bulgariei pentru al doilea joc de verificare. Partida se va desfăşura la Arena de Baschet din capitală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!