Stiri Juniori U15 Masculin

Vali Pogonaru: "În Macedonia am avut parte de minusuri dar şi de plusuri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.06.2011

Lotul naţional masculin de tineret U20 al României a disputat două meciuri de pregătire, săptămâna aceasta, la Skopje în compania selecţionatei similară a Macedoniei. Selecţionata condusă de Vali Pogonaru şi Valerian Netolitzchi a pierdut ambele jocuri susţinute, la 5 puncte respectiv 7 puncte.

Citiţi şi:

AMICAL U20 MASCULIN. Macedonia - România 79-72

AMICAL U20 MASCULIN. Macedonia - România 69-64 


Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Vali Pogonaru afirmă că meciurile de pregătire au fost foarte bine venite, însă înainte de aceste confruntări naţionala tricoloră a avut parte de doar 4 zile de pregătire, iar acest lucru s-a văzut din punct de vedere al jocului colectiv. Pogonaru declară însă că aceste sincope vor fi remediate în următorul stagiu de pregătire.

După 4 zile de pregătire nu pot să spun că nu au fost bune meciurile, dimpotrivă, au fost foarte bine venite. Am putut să vedem cum stăm, unde ne aflăm şi ce mai avem de făcut chiar dacă timpul de pregătire premergător meciurilor a dost de 4 zile. Au fost şi părţi bune, în două sferturi am practicat o apărare foarte bună şi în acelaşi timp în atac mingea a mers foarte bine, dar am avut şi sincope, mingi ratate de sub coş fără nimeni în preajmă. Deci au fost şi plusuri şi minusuri pe care în următorul cantonament trebuie să le remediem.

Întrebat ce s-a întâmplat în ultimul joc, atunci când adversarul a revenit de la minus 12 puncte, Pogonaru a afirmat următoarele:

Am avut 12 puncte avans şi într-un minut şi jumătate sportivii au făcut foarte multe greşeli permiţându-le să ne egaleze. Am mai avut ratări de la libere şi astfel am pierdut partida la 7 puncte. Macedonienii au băgat toate liberele de care au dispus pe final, iar noi am aruncat rapid ca să nu se termine timpul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!