Final 1 2 3 4 T
U BT Cluj 26 22 20 21 89
Oradea 17 17 23 25 82
  • Liga Natională de Baschet Masculin
  • Faza I
  • Etapa 3
  • 26.10.2019
  • 18:30
  • TV: Digi Sport 4
  • Arbitru: Ciulin Marius
  • Arbitri secundari: Grigoraş Laurenţiu, Raşoga Şerban
  • Comisar: Oprea Marian
  • BT Arena
  • 2840 spectatori

Declaratii

Pentru fanii noștri este foarte importantă victoria în fața unei echipe ca Oradea. Cu tot respectul pe care îl am față de echipa din Oradea, eu cred că vom câștiga meciul. Eu trebuie să fiu primul care gândește pozitiv și care crede în victorie, deoarece este important să dau exemplul că gândirea determină comportamentul corpului.

4 ani în urmă

Orice victorie ne face mai încrezători, dar luăm fiecare meci pe rând. Acum întâlnim echipa campioană şi va fi un joc dificil. Sunt o echipă puternică, au jucători cu experienţă. Totuşi, ne concentrăm mai mult pe ce avem noi de făcut. În fiecare zi încercăm să devenim mai buni.

4 ani în urmă
Patrick Richard Patrick Richard U BT Cluj-Napoca
Cristian Achim Cristian Achim Antrenor

În prima parte, repet, am fost depășiți complet, în primul rând, la nivel fizic. Intensitatea cu care Clujul a jucat, efectiv, ne-a stopat. Lucru care nu s-a mai întâmplat în a doua repriză, dar nu este de-ajuns. Agresivitatea cu care adversarii noștri au jucat în ambele faze ale terenului, și pe parte defensivă, dar și în atac, a dus la diferența aceea de 18 puncte. Vă aduc aminte de intercepții, recuperări ofensive după aruncări libere, iar colac peste pupăză, la pauza mare, Clujul a avut aproape 50% la aruncările de 3 puncte. În astfel de condiții, în care o echipă, realmente, pare că își dorește mai mult decât își dorește cealaltă, rezultatul mi se pare absolut firesc. Iar dacă noi ne-am apropiat și cine știe ce s-ar fi întâmplat, oricum înfrângerea este corectă pentru noi.

4 ani în urmă

Îi mulțumesc pentru felicitări domnului Vujošević, are o mare parte din „vină” și pentru această victorie. Pentru noi este o victorie importantă, dar nu trebuie să uităm că este doar o victorie la începutul campionatului. Poate să ne facă mai buni, să ne dea moral, însă nu înseamnă foarte multe, nu am reușit să câștigăm încă nici un trofeu, ceea ce ne dorim foarte mult. Trebuie să luăm lucrurile bune, să corectăm ceea ce e greșit, să mergem mai departe

4 ani în urmă

Sunt fericit de această victorie, am muncit mult să obținem acest rezultat. Totuși, este doar o victorie. Meciul de astăzi nu ne face campioni. Orădenii sunt campioni până îi învinge cineva în play-off. Avem lucruri de corectat ca echipă și vom lua fiecare partidă pe rând. Vom fi pregătiți să disputăm următorul meci!

4 ani în urmă

În primul rând, sunt satisfăcut de munca pe care au făcut-o Silvă și băieții pe teren. Oradea are o echipă foarte bună, joacă de mult timp împreună și ei se înțeleg foarte bine, în legătură cu spacing-ul, cu timing-ul. Ei au 6-7 jucători care pot marca și niciodată nu știi cine va marca peste 20 de puncte. Contra lor, e greu și să pregătești jocul, nu doar să evoluezi. Noi ne-am confruntat cu niște probleme medicale fix înainte de meci.

4 ani în urmă
Cristian Achim Cristian Achim Antrenor

La prima vedere, nu este gravă accidentarea lui Zekovic. El susține că nu căzătura a fost problema, ci că, înainte de căzătură, a recepționat un genunchi care l-a făcut să nu își mai simtă deloc piciorul. Probabil că a nimerit un nerv, dar nu de la căzătură a fost problema, el mi-a spus, ci a fost o lovitură în nerv și i-a amorțit tot piciorul, de-aia nu putea să se sprijine în el. Eu sper din tot sufletul să nu fie ceva grav pentru că ne așteaptă foarte multe jocuri.

4 ani în urmă