Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Alex Olah a câştigat Cupa statului Ilinois cu echipa Traders Points

Andrada Comănici; sursa:eurohopes.com

Andrada Comănici; sursa:eurohopes.com
15.03.2011

Luka Zivkovic si Alex OlahDeşi înfiinţată abia în urmă cu trei ani, echipa de baschet a Liceului Creştin Traders Points din Indiana, S.U.A., a reuşit în acest an să atingă cel mai înalt obiectiv pe care o echipă liceală de baschet şi-l poate propune, acela de a câştiga cupa statului din care face parte. După ce au câştigat Regiunea Centrală a Turneului Indiana Christian School, obţinând în urmă cu două săptămâni o victorie în faţa celor de la Horizon Christian, echipa liceului Traders Points s-a confruntat cu formaţii precum Heritage Christian School şi Clinton Christian, câştigând cu scorul de 72-62 Finala Mare disputată în compania aceatora din urmă.

Doi europeni au fost cei care au condus echipa spre succes în meciul Finalei Mari. Sârbul Luka Zivkovic, aparţinând generaţiei `92, a fost marcator a 14 puncte şi a reuşit 10 recuperări, însă MVP-ul partidei a fost românul Alex Olah, născut în `93, care şi-a trecut în cont nu mai puţin de 20 de puncte, 13 recuperări şi 3 pase decisive.

Sârbul de 2.03 metri a încheiat luna trecută o întelegere verbală  cu cei de la Fordham University şi este aşteptat să adreseze Universităţii o scrisoare de intenţie pentru a putea aplica. De cealaltă parte, românul de 2.10 metri atrage atenţia unor colegii precum cel din Boston sau Ilinois, dar nu este momentan angajat în nicio înţelegere.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!