Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Alex Popescu, sibianul care a oferit cazare pentru câștigătorul concursului baschet.ro

Alex Popescu, sibianul care a oferit cazare pentru câștigătorul concursului baschet.ro

Concursul organizat de site-ul nostru, prin care un tânăr baschetbalist român a putut obține un loc la camp-ul din Sibiu organizat de Real Betis Baloncensto și IGHoops, în perioada 27 iulie – 1 august, a ajuns la final. Câștigător a fost votat de către voi brașoveanul Alexandru Moldovan. 

În momentul în care am anunțat concursul pe site-ul nostru nostru, ne-a sărit în ajutor Alexandru Popescu, un iubitor al sportului cu mingea la coș. Acesta s-a oferit să pună la dispoziția câștigătorului competiției un loc de cazare. De asemenea, Alexandru Popescu dispune de alte patru studiouri care pot fi rezervate, la un preț special, de către participanții camp-ului.

„Administrez 4 studiouri în regim hotelier cu capacitate de câte 2, 3 sau 4 persoane, în zona centrală, mai exact la 17 minute de mers pe jos până la Sala Transilvania pe ceas și aproximativ 4 minute cu mașina. Pentru că îmi doresc să susțin copiii care practică acest sport minunat, am oferit cazare gratuită câștigătorului Baschet.ro. Dacă sunt doritori care vor să se cazeze în aceeași locație le voi oferi studiourile pe care le administrez la prețuri speciale, pentru participanții acestui frumos proiect început de Ionuț Georgescu.
Pentru orice informație mă puteți contacta la numărul de telefon 0731122332 – Popescu Alex.”

Totodată, sibianul ne-a anunțat că alături de cazarea la un preț special există opțiunea unui pachet cu trei mese incluse pentru cei care doresc să sosească la Sibiu!

Astfel, Alex a luat legătura și cu cei de la restaurantul „Local” din Sibiu, unde patron este chiar bucătarul, domnul Aurelian. Aceștia vor asigura mesele pe toată perioada camp-ului pentru câștigătorul competiției respectiv la un preț special celor care vor opta pentru cazarea la unul dintre cele patru studiouri ale lui Alex Popescu.

Pe această cale dorim să le mulțumim acestora pentru interesul arătat față de dezvoltarea baschetuui românesc, în special fiind vorba despre un eveniment dedicat copiilor. Îi invităm pe cei interesați să îi contacteze pe Alex Popescu pentru cazare, respectiv pe cei de la restaurantul „Local” pentru masă.  

Totodată, vă dorim mult succes tuturor în cele șase zile minunate de baschet de care veți avea parte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!