Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

AMICAL U20 MASCULIN. Macedonia - România 79-72

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.06.2011

Reprezentativa de tineret U20 a României a disputat în această săptămână două meciuri de pregătire în compania formaţiei similare a Macedoniei. Formaţia condusă de Vali Pogonaru şi Valerian Netolitzchi a părăsit capitala Skopje fără nicio victorie în două partide susţinute, scorurile fiind de 69-64 respectuv 79-72 în favoarea gazdelor.

În cel de al doilea joc Vali Pogonaru a mizat pe Tibîrnă, Nună, Ioan, Milencovici şi Crainic, ultimii doi înlocuindu-i pe Chirof şi Ţelinoiu în cinciul de bază aliniat în prima partidă. Naţionala tricoloră a controlat în mare parte partida de vineri seară, însă istoria s-a repetat la fel ca şi în prima confruntare, sportivii lui Pogonaru pierzând pe final. În prima repriză s-a jucat cap-la-cap, însă cei care au intrat la cabine în avantaj au fost oaspeţii, scor 37-35
La revenirea de la vestiare selecţionata României părea că nu mai poate fi ajunsă din urmă, conducând la un moment dat cu 12 puncte, scor 57-45. Însă macedonienii nu au renunţat la luptă, izbutind în trei minute un parţial de 12-0 pentru a egala situaţia la 57 în minutul 33. S-a jucat din nou cap-la-cap până în minutul 37, moment în care macedonienii au preluat conducerea şi nu s-au mai uitat în spate, fiind extrem de precişi de la linia de pedeapsă. Scor final Macedonia 79-72 România.

De la naţionala noastră s-au remarcat aceeaşi sportivi ca şi în primul meci, Vlad Corpodean reuşind din nou un double-double cu 18 puncte şi 11 recuperări, la fel ca şi Bogdan Ţibîrnă care a înregistrat 18(10/11 de la libere) puncte dar 10 recuperări. Au mai punctat Nună - 14 p, Pintea - 3p, Ioan - 2p, Milencovici - 9p, Pîrlog - 4p, Crainic - 4p.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tibirna_geo@yahoo.com :

    omul fara grai
    astazi 19-062011 la un simplu turneu de baschet culmea se mai chema si prietenia sa reusit performanta din partea d-lor antrenori de a se intrerupe meciul unor copii nascuti in 96-97la un simplu faut de joc dandu-le ocazia sa-si reproseze unul altuia in fata unor copii vrute si nevrute.S-aajuns prea departe incet incet calcam pe urmele fotbalui. MECIUL CU PRICINA S-A DESFASURAT LA SCOALA 22DIN IASI INTRE CS UNIREAIASI -OLIMP FOCSANI. VIITORUL SUNA BINE.?

    cu 12 ani în urmă (19.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!