Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Campionatul European U18, Divizia B. Lotul Naţionalei României

Costin Marinescu

Costin Marinescu
18.06.2011

A rămas mai puţin de o lună până la debutul Campionatului European Under 18, competiţie la care România va participa în a două grupă valorică ce se va desfăşura la Varna, în Bulgaria, iar Florin Nini şi Mihai Petruţ, antrenorii lotului naţional la această categorie de vârstă, au ales cei 15 jucători care vor face deplasarea la turneu.

În perioada 10-11 iunie am efectuat, cu sprijinul Federaţie, un trial şi din cei 22 de participanţi am renunţat la cei care în pregătire nu au arătat aceleaşi calităţi ca jucătorii pe care i-am oprit în lot, a declarat Nini pentru totalbaschet.ro.

Astfel, în urma acestei selecţii, a fost conturat lotul de 15 jucători care vor reprezenta România la Campionatul European.

Printre aceştia se regăsesc nume precum Alexandru Olah (foto), jucător ce sezonul următor va evolua la Northwestern University în SUA, Vlad Popovici sau MVP Turneului Final U18 din acest an, Andrei Petică, dar şi Damian Andrei, Movileanu Adrian şi Negoiţă Gabriel, jucători ce participă în premieră la un Campionat European. 

De asemnea din lotul care în urmă cu doi ani ocupa locul 8 la Campionatul European rezervat juniorilor sub 16 ani Divizia B, în echipa din acest an se regăsesc Olah Alexandru, Vlad Popovici, Cristian Horia, Baczo Balazs şi Leonard Filip.

Vă prezentăm în continuare pe toţi componenţii lotului U18 care, dacă nu vor avea probleme de sănătate, vor face deplasarea la Varna pentru a participa la Campionatul European Divizia B.

Jucător Echipa
Cristian Horia Phoenix Galaţi
Petică Andrei Phoenix Galaţi
Păun Georgian BCM U Piteşti
Filip Leonard  Timba Timişoara
Ianuli Ştefan CSŞ Târgovişte 
Uţă Adrian BC Mureş Tg. Mureş
Stoicovici Vlad CN Aurel Vlaicu Arad
Bărăgău Cezar Steaua Turabo
Baczo Balazs Phoenix Galaţi
Damian Andrei CSŞ Ploieşti
Movileanu Adrian CSŞ Ploieşti
Ursuleanu Mihai U Mobitelco
Popovici Vlad Unirea Iaşi
Olah Alexandru Northwestern Univ.
Negoiţă Gabriel Phoenix Galaţi
Bolobiţă Robert Phoenix Galaţi
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!