Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

DECLARAŢII. CN U16 Feminin - Turneul Semifinal Seria A - Târgu Mureş

Viorel Sălceanu foto: Pap László

Viorel Sălceanu foto: Pap László
20.02.2011

Weekend-ul acesta (18.02 - 19.02.2011) s-a desfăşurat la Târgu Mureş Campionatul Naţional de Baschet Feminin U16, Turneul Semifinal 1 - Seria A.

După ce echipa gazdă, BC Sirius nu a avut parte de un parcurs prea bun, oficiali fetelor au fost optimişti când au fost întrebaţi despre şansele echipei în vederea calificării în faza următoare.

„Şansele de calificare au rămas 100%. Din momentul în care reuşim victoria în faţa celor de la CSŞ Mediaş (la momentul declaraţiei ambele echipe au pierdut toate partidele disputate la turneu). Obiectivul echipei este acumularea de experienţă, obiectiv care a fost atins încă din Ianuarie când echipa noastră a reuşit calificarea în semifinalele campionatului. Aceste find obiectivele trasate de conducerea clubului. Am început un drum, am ajuns printre cei mai buni. Urmează o perioadă cu foarte multă muncă, echipa are nevoie de multă omogenizare.  La nivelul actual de pregătire technică şi fizică a jucătoarelor sunt mulţumit contra rezultatelor de pe tabelă.”

La întrebarea despre principala favorită la câştigarea titlului acesta a răspuns următoarele:

„Pronosticul pentru campioană, fără a vedea celelalte echipe din Seria B, este echipa MC Sport Cluj Napoca, care se află la mulţi ani de muncă în timp ce noi la câteva luni de antrenamente.” - a declarat Kósa Géza pentru totalbaschet.ro

Antrenorul celor de la MC Sport Cluj Napoca s-a dovedit a fi foarte optimist când a fost întrebat despre favorita la titlu. După partida disputata contra Phoenix Galaţi, Tiberiu Iluțiu a declarat:

„Galaţiul este o echipă puternică ceea ce ne-a arătat şi în meciul de azi, suntem bucuroşi că am câştigat”

Înaintea ultimei partide, antrenorul celor de la Mediaş s-a declarat sceptic în ceea ce constă calificarea la turneul final.

„La turneul final nu prea avem şanse pentru că majoritatea fetelor noastre s-au lăsat din diferite cauze. Fetele rămase sunt de perspectivă dar ele sunt mai mici cu 2 – 3 ani decât adversarele lor. ”

În ceea ce constă favorita la titlul şi Mircea Rotaru este de aceaşi părere ca „antrenorul” celor de la Sirius.

„Favorită la titlul este una dintre cele două echipe de pe teren (la momentul declaraţie se disputa partida MC Sport Cluj – Phoenix Galaţi). Ambele echipe au jucătoare de naţională şi sunt pregătite atât fizic cât şi tactic foarte bine.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!