Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Eficienţă de 67 de unităţi într-un meci de Juniori III(U14) masculin

Costin Marinescu

Costin Marinescu
19.04.2011

De luni până vineri, la Cluj-Napoca, se desfăşoară Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Juniori III(U14) masculin. În prima zi, luni, CSŞ Nr.6 Dinamo Bucureşti a învins cu scorul de 80-53 pe CSU Cuadripol Braşov, nimic ieşit din comun până aici. Însă ceea ce trebuie specificat este evoluţia pivotului Emanuel Cate din cadrul formaţiei învingătoare, bucureşteanul având nici mai mult, nici mai puţin de 67 de unităţi la capitolul eficienţă. Sportivul a izbutit un triple-double, în 40 de minute petrecute pe parchet având 28 de puncte, 41(!) de recuperări, 10 capace şi 2 pase decisive.

Acelaşi jucător a fost protagonistul unei aruncări spectaculoase, din propria jumătate, prezentate de către site-ul totalbaschet.ro în urmă cu o lună . Respectivul video îl puteţi accesa aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!