Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Goran Vrkic: ”Avem nevoie de meciuri tari în picioare”

totalbaschet.ro, foto: frbaschet.ro

totalbaschet.ro, foto: frbaschet.ro
21.01.2011

După tragerea la sorți ce a avut loc duminica trecută în Polonia, naționala României U16 masculin ce va participa la Campionatul Euripean U16 masculin - Divizia B a fost repartizată în Grupa A alături de Georgia, Luxemburg, Belarus, Anglia și Macedonia.

Antrenorul principal al acestei reprezentative, Goran Vrkic, a acordat un interviu site-ului frbaschet.ro și este de părere că această Grupa A ”este o grupa puternica. Sunt două tari din spatiul ex-sovietic si Macedonia”  iar ”primul pas a fost să vedem grupa în care vom evolua și de-acum înainte va trebui să facem o monitorizare atentă a adversarilor.”

De asemenea Vrkic își dorește de la acest Campionat European ”să scoatem maximul posibil” însă pentru a realiza o performanță bună, micii tricolori ”au nevoie de meciuri tari în picioare”. Sârbul subliniează faptul că la echipa de club ”nu există nicio presiune” și pentru a lucra bine dorește ca același lucru să se întâmple și la naționala U16, deoarece ”e benefic pentru copii să nu simtă nici o apăsare și să fie concentrați să dea totul.” 

Până la debutul Campionatul European U16 masculin ce va avea loc la Skopje(Macedonia), în luna august, Goran dorește ”să muncim bine, mult”, iar rezultatele să vină pe plan secund: ”să nu ne gândim prea mult la rezultatele înregistrate. Vreau ca fiecare jucător să dea maximul!”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!