Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Juniori I(U18) masculin - Turneul Final Iaşi - Prezentare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.04.2011

Oraşul Iaşi va găzdui, în perioada 27 aprilie - 1 mai, Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Juniori I(U18) masculin. Timp de cinci zile, opt echipe se vor lupta pentru titlul de campionă naţională. Având în vedere rezultatele înregistrate la turneele semifinale, dar şi cele din anii trecuţi, trei echipe pornesc ca şi favorite la medaliile de aur, gazdele CSŞ Unirea Iaşi, CS Phoenix Galaţi şi LPS CSŞ Bihorul Oradea.

Istoric

Acum cinci ani, la aceeaşi categorie de vârstă(93-94) însă la minibaschet, CS Phoenix Galaţi a cucerit medaliile de aur, învingând în finală pe LMK Sfântu Gheorghe, locul 3 fiind ocupat de către LPS CSŞ Bihorul Oradea. Un an mai târziu, la turneul final ce a avut loc la Oradea(categoria U14), gazdele au ieşit campioane după ce au învins în finală pe CS Phoenix Galaţi, pe locul trei venind echipa Dinamic Cluj-Napoca. La U16, acum doi ani, ultimul act s-a desfăşurat tot la Oradea, iar CSŞ Bega Timişoara a învins în finale pe CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, în timp ce Phoenix Galaţi a trecut de LPS CSŞ Bihorul Oradea, în finala mică. În acest an, doar două echipe din Final Four-ul de acum doi ani, Oradea şi Galaţi, s-au calificat la turneul de la Iaşi, CSŞ Bega Timişoara(campioana en-titre) nu s-a înscris în campionat, iar CSŞ Viitorul Cluj-Napoca nu a trecut de faza semifinală.

Componenţa şi program

Turneu Final - Juniori I(U18) Masculin
# Seria A Seria B
1. CSȘ Unirea Iași Phoenix Galați
2. CSA Steaua Turabo CSȘ LPS Oradea
3. LPS Focșani CSȘ Ploiești
4. CSȘ Târgoviște CSȘ Deva


În Grupa A CSŞ Unirea Iaşi porneşte din postura de favorită, în timp ce pentru a 2-a poziţie ce asigură calificarea în semifinale se vor bate Steaua Turabo şi LPS Focşani. Grupa B este mai echilibrată decât cea precedentă, echipele din Galaţi, Ploieşti şi Oradea se vor bate pentru primele două locuri. Nu trebuie subestimată nici echipa CSŞ Deva, formaţie ce a lăsat acasă pe CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca.

Pentru a accesa programul meciurilor apăsaţi aici

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!