Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Logo-ul FIBA al CE U18 Divizia A Oradea, proiectat de către totalbaschet.ro

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.05.2011

În premieră pentru România, în vara acestui an, mai exact în perioada 4-14 august la Oradea, va avea loc Campionatul European U18 feminin - Divizia A. Va fi pentru prima oară în istorie când pe teritoriul României se va desfăşura un turneul FIBA prim divizionar, la această categorie - U18. Datorită importanţei evenimentului, la acestă competiţie sunt aşteptaţi, pe lângă suporterii fiecărei echipe, scouteri din întreaga lume.

În aceste zile, site-ul fibaeurope.com a publicat logo-ul oficial al evenimentului de la Oradea. Logo-ul pe care îl puteţi vizualiza în galeria foto de mai jos(foto #1) a fost realizat de către web designerul totalbaschet.ro, Bogdan Gabriel, pentru Federaţia Română de Baschet. Imaginea reprezintă un vultur, simbolul oraşului Oradea, care aruncă o minge în coş, iar mai jos se află o siluetă a unei sportive conturată în tricolor.

Selecţionata U18 a României a fost repartizată în Grupa A la CE, alături de reprezentativele similare ale Turciei, Suediei şi Rusiei. Primul meci va avea loc pe 4 august, împotriva Rusiei, începând cu ora 20:15.

Site-ul totalbaschet.ro vă va ţine la curent pe toată durata evenimentului cu poze, cronici, declaraţii, şi multe alte informaţii, toate de la faţa locului.

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș potyike :

    felicitari
    Felicitari Bogdane! :)

    cu 12 ani în urmă (23.05.2011) Raspunde
  • birkhoff :

    Felicitari
    Spre deosebire de un alt site de "specialitate" aici chiar exista oameni pasionati. Felicitari!

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    felicitari pt initiativa
    In primul rand felicitari pt initiativa, iar in al doilea rand cateva impresii:
    cred ca se putea gasii ceva mai reprezentativ pt orasul Oradea,altceva decat vulturul, care mai degraba seamana cu o cioara,iar pentru descoperirea siluetei,ai nevoie de mult prea multa imaginatie.

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    felicitari!
    mie din logo imi place in mod deosebit mingea!

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @Pistabacsy
    De curiozitate, care ar fi ideea dumneavoastra cand va referiti ceva mai reprezentativ ? Iar referitor la vultur, daca ne uitam mai atent la urmatoarea imagine (ce are in prim plan vitralul din Palatul Vulturul Negru) vom putea interpreta ca vulturul din imagine seamana cu o cioara: http://www.turism-blog.ro/wp-content/incarcari/2009/07/Palatul-Vulturul-Negru-vitraliu-300x262.jpg :) . Poate ca am o parere subiectiva, insa mi se pare un logo mult mai reusit decat al celorlalte evenimente: http://www.fibaeurope.com/files/{55EE99CB-D483-4266-8DD3-1FD5CDEC8F75}.jpg , http://www.fibaeurope.com/files/{8B1A1EF5-4985-47BD-8DC4-1153BC404857}.jpg , http://www.fibaeurope.com/files/{10A649AF-4ADA-4628-AC24-060202CD395B}.jpg :)

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    @Sabin Gherdan
    N-ai reusit sa ma convingi ca cioara-i vultur si vulturul e pasajul vulturul negru.iar despre silueta nici un cuvant.Oricum eu va doresc succes si spor la lucru,iar pt final recomand FRB sa urmeze exemplul Ungariei unde pt adoptarea unei sigle sau logo,cum il denumiti voi,au fost votate cinci variante.Pentru informatii suplimentare iti stau la dispozitie.

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • doamna din tribuna :

    @pistabacsi
    Nu inteleg daca sinteti nemultumit ca nu ati votat sau ca nu locuiti in Ungaria?

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    @doamna din tribuna
    De locuit, nu m-am gandit sa locuiesc in Ungaria, dar tare mi-as dorii ca multe lucruri de la noi sa fie asa ca la ei. Unul dintre acestea ar fi sistemul de invatamant si EDUCATIE !!!

    cu 12 ani în urmă (25.05.2011) Raspunde
  • doamna din tribuna :

    @pistabacy
    ...da, ai dreptate - acolo se invata sa pui mina, sa faci, inainte de a critica... Ca-i uliu sau vultur, cei de aici si-au batut capul si mintea sa realizeze ceva, normal ca nu pot fi pe placul tuturor, dar, daca aveti idei mai inspirate, de ce nu le expuneti?

    cu 12 ani în urmă (27.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!