Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

LPS Bihorul Oradea s-a înscris în EYBL

LPS Bihorul Oradea s-a înscris în EYBL

LPS Bihorul Oradea s-a înscris în European Youth Basketball League.

 

EYBL sezon 2020 - 2021 LPS Bihorul Oradea menține tradiția participării în EYBL și vom participa cu echipa de U16...

Posted by Baschet LPS Bihorul Oradea on Sunday, August 30, 2020

Astfel, clubul bihorean va participa pentru al 5-lea sezon consecutiv în competiția juvenilă internațională. În această stagiune, conducerea clubului a decis să se înscrie doar la categoria de vârstă U16, categorie de vârstă la care a participat și stagiunea precedentă. În sezonul 2019/2020, tinerii baschetbaliști au încheiat participarea cu un bilanț de 2 victorii și 6 înfrângeri. 

Luând în considerare contextul pandemic în care se află Europa, nu este complet definitivat formatul competiției pentru stagiunea 2020/2021.

Sezonul precedent EYBL s-a desfășurat sub formă de turnee.

De menționat faptul că LPS Bihorul Oradea a decis să nu participe la turneele finale de juniori ce vor încheia stagiunea 2019/2020, între 7 și 20 septembrie la Ploiești

*foto: facebook Baschet LPS Bihorul Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • admold :

    Felicitari!
    Felicitari celor de la LPS si celor de la Dan Dacian care reusesc sa faca asa ceva. "CRAP DE INVIDIE" (in sens pozitiv) pentru ca unde se vrea se poate iar in alte parti .... spre exemplu in Brasov, nu ai nici sala unde sa te antrenezi, ce sa mai vorbesti despre participarea la competitii! Am citit candva o pilda .... cineva se ruga la Dumnezeu sa-i dea curaj, dar El nu i-a dat curaj ci ocazia de a arata ca il are. Exact acelasi lucru s-a intamplat si cu baschetul in ultimul timp. Cei care au vrut (vor) sa faca ceva au primit ocazia sa arate ca POT FACE!

    cu 3 ani în urmă (31.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!