Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

MINIBASCHET. Baschet Club Star şi ACS Champions, neînvinse în prima zi a "Cupei Star"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.05.2011

După prima zi a turneului feminin Under 12 "Cupa Star", competiţie ce are loc în perioada 27-29 mai la Bucureşti, echipele ACS Champions şi Baschet Club Star sunt neînvinse şi conduc, în această ordine, în clasament, după două etape disputate.

În partea inferioară a ierarhiei, formaţiile Galactica Braşov şi Solaris Ploieşti nu au reuşit nicio victorie în două partide, în timp ce Phoenix Constanţa şi LPS Alba Iulia şi-au împărţit, în mod egal, vineri, raportul meciurilor câştigate şi al celor pierdute.

În prima etapă a turneului de verificare dotat cu trofeul "Cupa Star", echipa Baschet Club Star s-a impus, scor 29-16, în faţa formaţiei Phoenix Constanţa, vicecampioana naţională la categoria Under 10, sportive născute în anul 2000. ACS Champions nu a avut probleme cu formaţia Solaris Ploieşti, gruparea din Capitală impunându-se cu scorul de 47-15.

Pentru mai multe detalii de la turneu accesaţi acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!