Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

MINIBASCHET. "Cupa Star" debutează vineri în Capitală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.05.2011

Prima ediţie a trofeului "Cupa Star", întrecere ce se va desfăşura în perioada 27-29 mai, în Bucureşti, va reuni la start 85 de sportive, o participare record pentru o întrecere de verificare. Competiţia este rezervată jucătoarelor născute în anii 1999 şi 2000.

Echipele LPS Alba Iulia, Galactica Braşov, Solaris Ploieşti, Phoenix Constanţa, ACS Champions Bucureşti şi Baschet Club Star se vor întrece, timp de trei zile, de vineri până duminică, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală.

Organizatorii nu s-au aşteptat ca, la ediţia inaugurală a acestui trofeu, să aibă parte de o participare atât de numeroasă, aproape 90 de jucătoare din ţară urmând să se lupte şi pentru premiile speciale puse la bătaie în cele trei zile pline de baschet.

Se vor acorda distincţiile de "cea mai de perspectivă sportivă", trofeu ce va fi decernat de reprezentantul totalbaschet.ro, unul din partenerii turneului, "MVP-ul întrecerii" şi, nu în ultimul rând, vor fi alese cele mai bune cinci baschetbaliste ale "Cupei Star".

Toate echipele vor pleca acasă cu medalii şi cupe, astfel că această întrecere se anunţă o adevărată reuşită pentru acest nivel. Potrivit oficialilor Baschet Club Star, din sezonul viitor, vor fi invitate să participe cel puţin opt grupări din România, la această categorie de vârstă.

Pentru detalii accesaţi aici pagina oficială a turneului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!