Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

MINIBASCHET. Echipa ACS Champions a cucerit prima ediţie a "Cupei Star"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
30.05.2011

Echipa ACS Champions a cucerit prima ediţie a turneului feminin de verificare dotat cu trofeul "Cupa Star", după ce a învins, duminică, în finală, scor 40-17, pe formaţia Baschet Club Star. Ambele grupări au acumulat patru victorii înaintea ultimului act, trecând, pe rând, de Solaris Ploieşti, Galactica Braşov, LPS Alba Iulia şi Phoenix Constanţa. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 27-29 mai, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 103 din Capitală.

Meciul dintre ACS Champions şi Baschet Club Star, partidă care a decis câştigătoarea "Cupei Star" a început foarte prost pentru cea de-a doua formaţie, care nu a reuşit să înscrie, în primele două sferturi, niciun coş din acţiune, astfel că adversarele au avut, la pauza mare, un ecart de 22 de puncte, scor 24-4.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE
 
Roxana Agachi, Ruxandra Mihai şi Ana Florea au marcat Baschet Club Star abia după ieşirea de la cabine, însă a fost prea târziu pentru ca această formaţie să mai răstoarne rezultatul. Pe locul al treilea la acest turneu s-a clasat LPS Alba Iulia, în timp ce Phoenix Constaţa a terminat pe poziţia a patra, înaintea sportivelor de la Galactica Braşov şi Solaris Ploieşti, grupări care au închis clasamentul.

La festivitatea de premiere a "Cupei Star" s-au decernat, duminică, premii pentru toate jucătoarele prezente la ediţia din acest an. Roxana Agachi şi Ruxandra Mihai au făcut parte, alături de Iulia Ciungan şi Raluca Mihai, ambele de la ACS Champions, şi de Bianca Burlacu, de la LPS Alba Iulia, din echipa turneului, în timp ce Claudia Dinu, de la ACS Champions, a fost aleasă cea mai completă sportivă a competiţiei.

Tot o echipieră a formaţiei ACS Champions, Diana Mangu, a fost desemnată cea mai de perspectivă jucătoare a întrecerii, trofeu acordat de site-ul de specialitate totalbaschet.ro. Fiecare baschetbalistă laureată a premiilor speciale a fost răsplătită cu trofee, medalii şi cu dimplome, toate acestea venind din partea organizatorilor. Partenerii turneului au fost Direcţia pentru Tineret şi Sport a Municipiului Bucureşti şi totalbaschet.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!