Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Oradea ratează găzduirea turneelor U18 masculin și feminin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.04.2011

CSU Crișul Oradea și CSȘ LPS Bihorul Oradea au obținut calificarea la turneele finale din cadrul Campionatului Național de Juniori I(U18) masculin și feminin ce se va desfășura în perioada 27 aprilie - 1 mai. Până pe data de 11 aprilie, orașe precum Ploiești, Iași, Oradea și București și-au exprimat dorința de a organiza acest eveniment, favorite fiind Oradea și București deoarece aveau echipe calificate atât la masculin cât și la feminin.  Site-ul totalbaschet.ro a anunțat în exclusivitate faptul că turneele finale U18 se vor desfășura la București, cel mai probabil îl sălile Prof. Octavian Dimofte(Olimpia) și Arena de Baschet.

Conducerea cluburilor orădene au întenționat să solicite organizarea turneelor finale, având șanse mari în acest sens, însă în perioada 27 aprilie - 1 mai o singură sală era disponibilă, sala LPS, iar regulamentul impune ca orașul ce obține găzduirea turneelor să pună la dispoziție două săli pentru întreceri. Mirela Cassetti, membră în conducerea Asociației de Baschet Bihor, a declarat pentru site-ul bihon.ro următoarele:

Am fi avut şanse certe să primim cele două turnee, pentru că avem echipe calificate la turneul final, atât la feminin, cât şi la masculin. Acesta ar fi fost un argument serios în favoarea Oradiei. Din păcate, a trebuit să renunţăm la această intenţie, pentru că Arena Antonio Alexe şi Sala de sport a Universităţii sunt ocupate în weekendul respectiv.

Sala LPS Bihorul este liberă, dar ne trebuiau obligatoriu două săli. Din păcate, nu am putut solicita din timp Arena Antonio Alexe sau Sala Universităţii pentru aceste două competiţii, pentru că nu se cunoştea data turneelor finale şi nici nu puteam şti dinainte dacă echipele noastre se vor califica.

În perioada 27 aprilie - 1 mai, la Arena Antonio Alexe este programat o competiție de karate tradițional, iar la Universitate un turneu de baschet din cadrul Campionatului Național de Juniori U15 feminin.

 Mirela Cassetti alături de Carmen Tocală.

3 comentarii la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    stupid
    Bine ca se numeste arena "Antonio Alexe" si se disputa campionatele de karate traditional. Mai bine o numeau arena "BrusLi" ca sa nu-si mai bata joc (greseala de scriere este intentionata :D). Poate suspenda si un meci de playoff pentru o expozitie de tricotaje traditionale.

    cu 13 ani în urmă (13.04.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @suporteru lu peste
    Stai linistit, asta nu e nimic ... sala noastra gazduieste targuri nationale, internationale, de confectii de suruburi, concursuri de dans, de karate, campionate de lap-tennis si alte minuni :)

    cu 13 ani în urmă (14.04.2011) Raspunde
  • uskatu :

    baschet
    Era frumos sa se dispute la Oradea turneul de baschet dar nu e obligatoriu doar baschet,chiar daca se numeste Antonio Alexe. In primul rand se numeste arena ( arena sportiva ) si e cu totul normal sa se dispute si altfel de discipline sportive , nu numai baschet.Nu eram de acord daca era ceva expozitie de doru leli' combinata cu goblenuri de la bunica.

    cu 13 ani în urmă (14.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!