Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Povestea Alessiei Raiciu continuă – o nouă asociație îi poartă numele

Povestea Alessiei Raiciu continuă – o nouă asociație îi poartă numele

În urmă cu trei luni și jumătate, baschetul românesc a fost zguduit de vestea morții Alessiei Raiciu, una dintre tinerele jucătoare excelente formate de Olimpia București. În ciuda dispariției sale fizice, impactul Alessiei continuă să existe, iar rememorarea ei continuă să inspire.

La începutul acestei săptămâni, a fost fondată Asociația Alessia-Maria Raiciu, care are drept misiune „ajutarea și stimularea copiilor și tinerilor pasionați de sport și de școală”. Iată care este comunicatul publicat pe site-ul alessiaraiciu.ro:

„Alessia ne-a învățat, în cei optsprezece ani petrecuți împreună, că SPORTUL UNEȘTE OAMENII și că performanța poate începe chiar și din simplă curiozitate.

Noi, familia și oamenii apropiați de fiica noastră, vrem să transmitem acest mesaj cât mai departe și cu cât mai multă putere. Am văzut tineri transformați de experiența practicării unui sport cu consecvență, modelați de îndrumarea unor antrenori cu pasiune, atenți la potențialul ascuns în fiecare dintre prichindeii aflați la început de drum. 

Misiunea Asociației, fondată în memoria Alessiei, este să ajute și să stimuleze copii și tineri pasionați de sport și de școală. Sportul și școala sunt complementare, am învățat acest lucru împreună cu Alessia. Dacă ești pasionat de sport înseamnă că ești și suficient de motivat să îți organizezi prioritățile, astfel încât vei avea timp și pentru școală și pentru sport și pentru distracție.”

În prima fază, Asociația Alessia-Maria Raiciu își propune să se implice în susținerea unor cazuri individuale și, mai apoi, să își găsească rolul și la nivel de comunitate. Dacă doriți să contribuiți la misiunea acestei asociații, veți găsi mai multe informații la următorul LINK.

*foto: Facebook – Asociația Alessia-Maria Raiciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!