Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Răzvan Cenean: "Meritul este al jucătorilor care au luptat exemplar"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.05.2011

La finalul turneului U15 masculin, desfăşurat la Târgu Mureş în perioada 18-22 mai, formaţia CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca a cucerit titlul de Campioană Naţională, învingând în finală pe CS Phoenix Galaţi. Pentru antrenorul Răzvan Cenean, acest titlu a însemnat cel de al 3-lea din sezonul curent, după cele cucerite la categoriile U14 şi U16.

Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, tehnicianul ardelean a afirmat că meritul total este al jucătorilor care au luptat exemplar şi nu au cedat în niciun moment.

Felicit toată echipa: Andrei Boțoc, Mihai Kallos, Marius Ciotlăuș, Andrei Tatiș, Dragoș Gheorghe, Ștefan Ciule, Bogdan Ciupe, Vlad Drăgoescu, Robert Popa, Tudor Crișan, Andrei Sabău, Vlad Condurachi, Răzvan Hurgoi, Rareș Tonea, Nandor Kuti, atât pe cei care au fost în teren cât şi pe cei de pe bancă, meritul este al tuturor. Au luptat exemplar, nu au cedat şi nu au încetat să creadă în victorie. Suntem fericiţi cu toţii şi ţinem să le mulţumim celor care au fost alături de noi, domnului Mircea Cristescu, domnului Nicolae Ienac, Simonei Muşat, celor din jurul echipei şi părinţilor. 
Îi rugăm pe cei de la RAJAC să se gândească la noi şi să pregătească apa!

 Răzvan Cenean (dreapta) alături de unul dintre sportivii săi.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!