Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Record negativ de aruncări libere la Juniori III(U14) feminin - 28/91 de ambele echipe

Costin Marinescu

Costin Marinescu
19.04.2011

În prima zi a Turneului Final U14 feminin de la Cluj Napoca, CSŞ Alexandria s-a impus în faţa formaţiei CSŞ Al. Ceauşianu Reghin cu scorul de 48-38. Partida face parte din grupa A a ultimului act ce se desfăşoară în perioada 18-22 aprilie, în oraşul de pe malul Şomeşului.

Chiar dacă numărul de puncte înscrise de ambele formaţii, 86, este unul mic, acesta este în parametrii normali pentru campionatul rezervat tinerelor sportive născute în anul 1997 şi mai tinere. Însă nu acelaşi lucru îl putem spune despre procentajul la aruncări libere, de ambele formaţii. Alexandria şi Reghin au aruncat, împreună, de 91 de ori de la linia de pedeapsă, izbutind să înscrie în doar 28 de rânduri. 15 libere marcate au revenit învingătoarelor, în timp ce sportivele legitimate la CSŞ Al. Ceauşianu din Reghin au punctat de doar 13 ori.

În cadrul aceluiaşi turneu, însă în grupa B, în partida adjudecată de către CN „M. Eminescu” Oradea în faţa formaţiei Olimpia Bucureşti, cu scorul de 75-20, orădencele antrenate de către Suzana Onaca au avut un procentaj de 88% la linia de pedeapsă. Patru jucătoare având procentaje de 100%, în timp ce doar una singură a ratat 2 libere din 5 aruncate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!