Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Sala Polivalentă din Sighetu Marmației va fi reamenajată

Sala Polivalentă din Sighetu Marmației va fi reamenajată

Sala Polivalentă din Sighetu Marmației va fi reamenajată. 

În cursul acestei săptămâni CSM Sighetu Marmației a anunțat că nu se va înscrie în sezonul 2020/2021 al LNBM din cauza faptului că în municipiiu nu există o arenă cu un parchet eligibil disputării meciurilor din competiției. Iată însă că doar la câteva zile după ce și-a anunțat retragerea, clubul a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că Primăria din Sighetu Marmației va reamenaja Sala Polivalentă în așa fel încât să poată organiza meciuri de volei si baschet la nivel internațional, cu suprafață de joc și logistică necesară pentru aceste activități sportive.

Directorul Serviciului Public de Gospodărire ,,Urbana" , Șuștic Ioan a făcut confirmarea: 

În cursul săptămânii trecute a fost depusă documentația la Compania Națională de Investiții din Ministerul Dezvoltării Regionale pentru lucrările de reparații și amenajare a Sălii Polivalente. Aceste lucrări presupun înlocuirea suprafeței de joc, reamenajarea vestiarelor, a toaletelor și a celorlalte spații, montarea scaunelor și realizarea instalației de încălzire. În cel mai scurt timp se va demara procedura de licitație a lucrării, și sperăm ca în această vară să înceapă lucrările.

 

În urmă cu câteva zile, vă anunțam faptul că nu beneficiem de o Sală Polivalentă eligibilă disputării unui meci din...

Posted by Club Sportiv Municipal Sighetu Marmatiei on Thursday, May 28, 2020

*foto: Maramedia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!