Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

TF U15 Masculin şi Feminin: Rezultatele primei zile de competiţie

TF U15 Masculin şi Feminin: Rezultatele primei zile de competiţie

Luni au început meciurile în cadrul turneelor finale de juniori, cu partidele de la U15, masculin şi feminin şi cu turneul masculin de U20.

În competiţia masculină de U15, CS Otopeni şi CSS Ploieşti şi-au disputat primul meci al zilei, iar prahovenii au avut câştig de cauză, scor 58-46. La pauză, gazdele turneului conduceau la 4 puncte, scor 25-21, dar un sfert trei inspirat a adus victoria pentru ploieşteni. Principalii marcatori pentru Ploieşti au fost Vlad Oţelea (22 de puncte) şi Dorian Aniculaesei (12 puncte). De partea cealaltă, Sasha Son a marcat 15 puncte, în timp ce Ştefan Mihăescu a marcat şi el 12 puncte.

Un meci spectaculos a fost între ABC Leii Bucureşti şi CN Aurel Vlaicu. Leii s-au impus cu 70-68, după o aruncare de 3 puncte marcată pe sirenă de către Eduard Ionescu, care a intrat cu inelul.

 

Iata si cosul lui Ionica pentru o victorie in ultima secunda asupra CN Aurel Vlaicu la Turneul Final U15M! Ne cerem scuze pentru calitatea filmarii, insa trairea baietilor e unica si e pentru o viata! O aveti in acest final de infarct! #LeiiBucurestialeeee #buzzer

Posted by Baschet Club Leii on Monday, September 7, 2020

Pentru Leii s-au remarcat Andrei Grigorescu (21 de puncte), Andrei Briscan (17 puncte), Matei Călin (12 puncte) şi Edi Ionescu (11 puncte). De partea cealaltă, cel mai bun marcator a fost căpitanul David Anghel, cu 29 de puncte.

În a treia partidă a zilei de la U15 Masculin, cei de la ACS Dan Dacian s-au impus fără drept de apel în faţa celor de la CSS 4 Bucureşti, scor 76-56. Romeo Hulea a marcat 18 puncte pentru învingători, în timp ce Florea Rafael a marcat 28 de puncte pentru CSS 4 Lumina Wolves.

În ziua a doua se vor juca următoarele partide la TF U15M:

  • CSS 4 Bucureşti – CSS Târgu Jiu, ora 16:45, terenul 3
  • ABC Leii Bucureşti – CS Otopeni, ora 17:00, terenul 2
  • CSS CSM Ploieşti – CN Aurel Vlaicu, ora 19:30, terenul 2

În competiţia feminină de U15 s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Sportul Studenţesc – ABC Oradea 63-52 (principalele marcatoare: Anisia Puşcaşu – 28 de puncte, Andra Bostan – 16 puncte / Alexia Ilea – 17 puncte, Lorena Milaş – 14 puncte)
  • LPS Alba Iulia – ACS Dan Dacian 43-44 ( Geanina Haj şi Andreea Vlad, câte 9 puncte / Andreea Onişoară – 13 puncte)
  • CS Olimpia Bucureşti – CSM Târgu Mureş 62-34 (nu avem statistica disponibilă)
  • CSS Sfântu Gheorghe – CSS 5 Bucureşti 45-37 (Petra Botoş – 16 puncte)

Fetele dau startul zilei a doua a competiţiei, cu următoarele partide:

  • CSS 5 – Sportul Studenţesc, ora 08:45
  • CSM Târgu Mureş – LPS Alba Iulia, ora 09:00
  • ABC U Oradea – CSS Sfântu Gheorghe, ora 09:15
  • ACS Dan Dacian – CS Olimpia Bucureşti, ora 19:15

*foto: facebook Baschet Club Leii

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!