Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Turneul Final U15 masculin - Premii speciale

totalbaschet.ro, Foto: Radu Roşca

totalbaschet.ro, Foto: Radu Roşca
23.05.2011

Duminică, 22 mai, s-a încheiat, la Târgu Mureş, Turneul Final destinat atât jucătorilor cât şi jucătoarelor de baschet născuti în anul 1996 şi după. Câştigătoarea medaliei de aur la masculin a fost CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca, pe când la feminin primul loc al podiumului a revenit celor de la MC Sport Cluj-Napoca.

Odată cu finalul turneului a venit şi acordarea premiilor speciale, astfel în componenţa „Best Five” au intrat Ştefan Neagu (CSŞ Ploieşti), Daniel Tudorache (Phoenix Galaţi), Popa Andrei (Phoenix Galaţi), Cate Emanuel (Dinamo CSŞ 6) şi Kuti Nandor (CSŞ Viitorul U-Mobitelco Cluj).

MVP-ul Turneului Final a fost desemnat jucătorul echipei care şi-a adjudecat aurul, Marius Ciotlăuş. De asemenea, FRB a acordat şi premii speciale la categoriile:

Cel mai bun apărător – Gheorghe Tudor (CSU Cuadripol Braşov)
Cel mai de perspectivă jucător – Kuti Nandor (CSŞ Viitorul U-Mobitelco Cluj)
Cel mai bun pasator – Ştefan Neagu (CSS Ploieţti)
Cel mai bun recuperator – Cate Emanuel (Dinamo CSŞ 6)
Coşgeter – Daniel Tudorache (Phoenix Galaţi)

 Primii cinci (de la stânga la dreapta): Ştefan Neagu, Daniel Tudorache, Popa Andrei, Cate Emanuel şi Kuti Nandor

 Marius Ciotlăuş, MVP-ul turneului, premiat de către preşedinta FRB, Carmen Tocală.

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    BEST 5
    interesant MVP-ul nu are loc in cinciul turneului, inca o ciudatenie

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    ciudatenii made in romania
    ciudatenii ca la noi la nimenea!de ce mvp-ul trebuie sa fie din echipa care a castigat turneul ?de ce mvp-ul nu este cel mai eficient jucator al turneului ...pe baza analizei facute dupa fiecare meci ? de ce mvp-ul nu este si in cei mai buni 5 jucatori ?intrebari ....doar

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    si alte intrebari ...
    De ce arbitrii nu sunt testati pshihologic ?si poate ar fi bine sa mearga si la un oftalmolog din cind in cind ?

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    scopul probabil al federatiei
    este ca doreste sa premieze pe cat mai multi copii, pentru ca sa-i incurajeze sa continue sa se perfectioneze in acest sport. ar trebui stabilite insa dinainte criterii clare de premiere ca sa elimine orice comentarii [au mai existat astfel de discutii]. ex: mvp este ales din meciul final sau din tot turneul final? titlul de cosgeter ba era ba nu era, in functie de an. cel mai de perspectiva jucator, iarasi un titlu dat sacadat [poate ca in anumiti ani nu exista jucatori de perspectiva].

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe just :

    Posibile raspunsuri
    MVP-ul nu trebuie sa fie din echipa care a castigat turneul (asa s-a intamplat la U16, unde U Mobitelco a castigat, dar MVP a fost Mehmet Hortoglu). Pe de alta parte, din cate imi amintesc prezenta fiind la eveniment, la microfon s-a anuntat titlul de MVP al finalei (nu al turneului), pe care Marius l-a meritat cu prisosinta.

    cu 12 ani în urmă (24.05.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    just ...???
    Daca MVP-ul finalei s-a anuntat ...atunci cum naiba sa nu am o intrebare ?Cum s-a ales ?Dupa nr de puncte inscrise?Dupa eficienta ?dupa ...ochi?CA tot nu este clar ...
    Nu am nimic cu copilull ...si nu sunt un tata frustrat ..am doar niste intrebari ,la care nu prea sunt raspunsuri ...

    cu 12 ani în urmă (27.05.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    sa fie publicate
    ar fi bine sa fie hotarata din timp, publicata si mentinuta modalitatea de alegere a jucatorilor fruntasi in turnee. criteriile alese si publicate ar elimina orice comentarii. poate pare un lucru minor, insa ele au trezit multe dezamagiri in randul copiilor, unii dintre acestia avand niste asteptari justificate pe baza modului de desfasurare a turneelor din anii precedenti sau de la alta categorie de varsta. in alti ani criteriul era ca mvp-ul trebuie ales din echipa castigatoare. fara criteii hotarate in prealabil si respectate esti la cheremul de moment al organizatorilor.

    cu 12 ani în urmă (31.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!