Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

U-BT Cluj-Napoca nu va participa la Turneul Final U18

U-BT Cluj-Napoca nu va participa la Turneul Final U18

Joi, 17 septembrie, va începe ultima serie a turneelor finale de juniori organizate în Parcul Municipal Vest din Ploiești. În perioada 17-20 septembrie, orașul prahovean va găzdui competițiile U14 și U18.

Principala favorită la câștigarea titlului național nu va participa la Turneul Final U18. Conform u-bt.ro, unul dintre jucătorii lui U-BT a fost depistat pozitiv cu COVID-19, astfel că alb-negrii au luat decizia de a se retrage din competiție.

Până la momentul suspendării campionatului, elevii pregătiți de Milorad Perovic, Răzvan Cenean și Alex Irimia reușiseră 20 de victorii din tot atâtea meciuri. De asemenea, anul trecut, această generație obținea medalia de aur la Turneul Final U18, deși era cu un an mai mică decât categoria.

Așadar, echipele participante la turneul de la Ploiești sunt: LPS Focșani, CSS nr. 4 București, CSU Sibiu și CS Agronomia București. Cel mai probabil, competiția se va desfășura în sistem de Final Four, la fel ca în cazul Turneului Final U20.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!