Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

U18 masculin: CSȘ Deva învinge surprinzător pe U Mobitelco Cluj

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.01.2011

CSȘ Deva a învins surprinzător duminica trecută pe U Mobitelco Cluj-Napoca într-un meci contând pentru Campionatul Național de Juniori I(U18) masculin faza a II-a, Grupa B. Partida ce a avlut loc în micuța sală din Deva s-a încheiat 64-49 (17-12, 9-15, 19-8, 19-14). Trebuie sfecificat faptul că gruparea U Mobitelco este vice-campioană en-titre la această generație de vâstă, având în componență nouă jucători de peste 1.95m, în timp ce acum două sezoane CSȘ Deva nu a trecut de prima fază.

„Am făcut un meci foarte bun, mai ales în faza de apărare, unde băieţii s-au comportat exemplar, completându-se bine unul pe altul, şi au demonstrate că formează, o adevărată echipă. Această victorie ne dă un moral bun pentru jocul următor, pe care îl vom juca în deplasare, pe 27 ianuarie, cu o altă echipă din Cluj Napoca, BC Dinamic, unde sperăm că vom face un joc la fel de bun ca şi acesta”, a declarat profesorul Dan Ghiguţă, antrenorul celor de la CSŞ Deva, pentru site-ul servuspress.ro.

Marcatori pentru Deva: Andrei Ţinteşan 12 puncte, Cristian Anton 11, Alexandru Florican 11, Adrian Tamaş 10, Bogdan Călugar 8, Bogdan Achimescu 6, Adrian Căta 4, Mihnea Nandra 2.

În Grupa A s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

LPS Oradea 68-56 CSȘ Deva
U Mobitelco Cluj-Napoca vs CS Dinamic Cluj-Napoca (au învins gazdele în prelungiri)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!