Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

UPDATE.Juniori II (U16) masculin - CSŞ Viitorul U Mobitelco se impune în finala mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2011

CSŞ Viitorul U Mobitelco este campioana României la Juniori II masculin.

Echipa din Cluj Napoca a învins pe LPS CSU Piteşti cu 67 - 70 în Finala Mare a turneului desfăşurat în acest weekend la Braşov.

Mirel Dragoste a fost principalul marcator din tabăra câştigătorilor cu 22 de puncte. Vlad Cuibus a marcat 19 puncte iar Bogdan Pogacean a fost la un pas de double double cu 12 puncte şi 9 recuperări.

La Piteşti, Mahmet Hortoglu a terminat partida cu 35 de puncte, performanţă obţinută graţie numărului mare de aruncări pe care le-a încercat. Al doilea jucător din echipa argeşenilor care a marcat peste 10 puncte a fost Robert Lander cu 18 reuşite.

Premii speciale:

MVP: Mehmet Hotoglu(LPS Pitești)
Cel mai bun marcator: Mehmet Hotoglu
Best five: Mirel Dragoste(U Mobitelco Cluj), Robert Lander(LPS Pitești), Alex Chiriac(CSU Brașov), Mehmet Hotoglu(LPS Pitești), Bogdan Pogacean(U Mobitelco Cluj-Napoca)
Cel mai bun recuperator: Alex Chiriac(CSU Brașov)
Cel mai bun pasator: Stochici Ovidiu(CSU Brașov)

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!