Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

VIDEO. O jucătoare din SUA a marcat patru puncte în patru secunde!

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.02.2011

O partidă de baschet feminin dintre două colegii din Statele Unite, Torrington și Holy Cross High, a avut un final cu totul neobișnuit. Formația oaspete a marcat, cu patru secunde înainte de sirenă și a condus cu 58-55. Jucătoarele de la Torrington au repus mingea și au încercat imposibilul, acela de a învinge.

Mai citiți și:

VIDEO. Final incredibil de meci în Franţa!

VIDEO. Coșuri uluitoare marcate în România

VIDEO. Super-coșuri

Mingea a ajuns la Sarah Royals, de la echipa Torrington. Jucătoarea a driblat spre jumătatea adversă și, de la numai câțiva pași de linia de centru, a aruncat spre coș, fiind faultată în momentul aruncării! Royals a avut forța de a trimite mingea până spre panoul advers, balonul a intrat în plasă, iar baschetbalista a mai avut, apoi, o aruncare suplimentară transformată.

În numai patru secunde, Torrington a marcat patru puncte și a câștigat partida cu scorul de 59-58, realizând, practic, imposibilul. ”Nu mă antrenez special pentru astfel de aruncări”, a declarat, după meci, Sarah Royals, jucătoarea recunoscând că ”am sperat să obțin trei aruncări libere și să duc meciul în prelungiri”.

Iată, mai jos, reușita jucătoarei de la Torrington:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!