Stiri Juniori U17 Masculin

Alexandra Ionescu a semnat o scrisoare de intenție pentru a juca la Golden Gopher

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.04.2011

Universitatea din Minnesota a emis, în cursul acestei săptămâni, un comuncat de presă în care a specificat faptul că Alexandra Ionescu a semnat o scrisoare de intenție de a evolua sezonul următor la echipa Golden Gopher din Minnesota. Ionescu este cea de a 3-a jucătoare recrutată de această formație după Rachel Banham(Lakeville North HS) și Kayla Hirt(Bemidji HS), cele două jucătoare fiind cotate foarte bine de către ESPN SCOUT cu 95 de puncte, respectiv 92 dintr-un total de 100.

Ne bucurăm foarte mult să avem un nou fundaș în echipa noastră. Niciodată nu ai destui fundași în echipă care să dicteze și să creeze jocul. Alexandra aduce echipei viteză și multe abilități foarte importante pentru un fundaș. Suntem foarte mulțumiți că am putut-o aduce pe Alexandra alături de familia Gopher și sperăm ca ea să devină, în viitor, un jucător care va face diferența. - a declarat principala antrenoare Pam Borton.

Să joc baschet la un colegiu din SUA a fost visul meu încă de când am început baschetul, mai exact la 10 ani. Tot timpul am încercat să învăț ceva de la atleții americani deoarece îmi place foarte mult mentalitatea lor și felul în care se pregătesc meci de meci dând de fiecare dată tot ce au mai bun. Sunt foarte încântată, număr luniile până când voi ajunge la Minnesota și voi începe antrenamentele. - a spus Alexandra Ionescu.

În urmă cu o lună, sportiva originară din București a acordat un interviu exclusiv site-ului totalbaschet.ro. Pentru a vizualiza respectivul material apăsați aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!