Stiri Juniori U17 Masculin

ANUNȚ. Două secțiuni noi pe totalbaschet.ro

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.02.2011

Site-ul totalbaschet.ro v-a pregătit o surpriză.

Începând cu 11 februarie, cititorii site-ului vor putea accesa două noi secțiuni, Colțul Antrenorului și Colțul Arbitrului, pe care le puteți găsi afișate în header-ul siteului. Aici vă vom oferi informaţii de natură tehnică explicate de un antrenor, respectiv lămuriri cu privire la regulamentul jocului de baschet oferite de un fost cavaler al fluierului. Responsabili celor două secțiuni sunt Ștefan Săndulache(Colțul Antrenorului) și Viorel Constantinescu(Colțul Arbitrului).

De asemenea dacă doriță să le adresați întrebări, așteptăm mail-urile dumneavoastră la adresa contact [at] totalbaschet.ro , urmând să primiți răspunsul în cel mai scurt timp posibil.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!