Stiri Juniori U17 Masculin

BCM Tymes Timișoara se impune în lupta pentru play-off cu CSM Satu Mare

Dan Oancia

Dan Oancia
21.01.2015

BCM Tymes Timişoara a întâlnit-o astăzi, pe teren propriu, pe CSM Satu Mare. Disputa dintre cele două echipe din sala „Constantin Jude” a fost, practic, una pentru play-off-ul campionatului, ținând cont de situația din clasament. Măcinate de probleme financiare, fără jucătoarele străine, sătmărencele au terminat pe scut jocul de la Timișoara, scor final

În primele 10 minute, vizitatoarele au marcat doar patru puncte, Tymes profitând de această situație, distanțându-se la 13 puncte diferență, scor 17-4. Lucrurile au mers la fel de bine pentru gazde și în sfertul dinaintea intrării la cabine, câștigat cu 24-11, astfel că scorul pauzei a fost 41-15. La adăpostul avantajului creeat în prima parte a meciului, bănățencele nu menținut motoarele la viteza necesară, impunându-se și în sfertul trei cu scorul de 22-21. Nimic nu a mai putut fi reparat în ultimele 10 minute, astfel că BCM Tymes Timișoara câștigă puncte vitale în fața formației vecină de clasament. Scorul final a fost 84-56 pentru gazde.

BCM Tymes Poli va juca în etapa viitoare în Giulești, la Rapid București, în timp ce Satu Mare va primi vizita celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad.

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!