Stiri Juniori U17 Masculin

Biljana Pesovic, cea mai bună marcatoare de la BCM Tymes în jocul cu ICIM Arad

Dan Oancia

Dan Oancia
13.12.2014

BCM Tymes Politehnica Timişoara a încheiat cu un insucces anul 2014. În ultima partidă, pe care au disputat-o pe teren propriu, echipa de pe Bega s-a înclinat în fața celor de la Universitatea Goldiș ICIM Arad, după ce a avut un start mai bun, scor 75-82.

Așa cum a obișnuit, Biljana Pesovic a fost jucătoarea cu cele mai multe puncte marcate de la bănățence, 20, pe lângă cele patru recuperări și două pase decisive. În cele peste 37 de minute în care a evoluat, Pesovic a avut un procentaj de 40% (6/15), la aruncările din interiorul semicercului, respectiv 33% (2/6), la cele de la trei puncte. Pusă la linia de libere, baschetbalista „alb-violetă” a terminat cu un procentaj de 50% (2/4).

Erak nu a fost departe de un „double-double”, oprindu-se la opt puncte și șapte recuperări, în vreme ce Krnjetin a terminat jocul cu nouă puncte, șase recuperări și două pase decisive. Maksimovic și Jovovic, fiecare cu șapte puncte, Stoiedin și Karakasevic cu câte patru, respectiv Moraru cu șase puncte au completat zestrea de puncte reușite de către timișorence în jocul cu ICIM Arad.

În primul joc din 2015, BCM Tymes Timișoara va evolua în fieful echipei CST BC Alexandria. 

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!