Stiri Juniori U17 Masculin

Bogdan Bulj: „Scopul nostru era să ajungem în primele opt. Asta însemna să câștigăm contra echipei Satu Mare”

Dan Oancia

Dan Oancia
22.01.2015

 

BCM Tymes Timișoara a bifat o victorie importantă ieri, pe teren propriu, în sala „Constantin Jude”. Bănățencele au trecut și de această dată de rivala în lupta pentru play-off, CSM Satu Mare, după ce în tur învingea în deplasare cu scorul de 74-70. După un joc dominat în totalitate, alb-violetele au câștigat cu scorul de 84-56.

La finele meciului, antrenorul Bogdan Bulj a subliniat importanța meciului, fiind mulțumit de victoria obținută. A fost un meci important pentru noi. Scopul nostru era să ajungem în primele opt, și asta înseamna să câștigăm împotriva echipei din Satu Mare. A fost un meci dificil din acest punct de vedere. Echipa noastră a fost mai eficientă în prima jumătate a meciului. Am jucat un joc bun colectiv, dar am fost rigide în atac. A doua jumătate a meciului am lăsat-o mai moale în apărare, ceea ce e de înțeles, pentru că a fost un meci cu presiune, dar am reușit să câștigăm toate cele patru sferturi și să aducem această victorie”, a declarat Bogdan Bulj, potrivit oradetimis.oradestiri.ro.

BCM Tymes Timişoara va juca în etapa viitoare la Rapid Bucureşti. 

*Foto: banatsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!