Stiri Juniori U17 Masculin

Camp de baschet la Ploiești în perioada 7-11 septembrie

Camp de baschet la Ploiești în perioada 7-11 septembrie

Luni, 7 septembrie va demara la Ploiești campul de baschet intitulat #VamosPloiești care se va întinde până în 11 septembrie. Antrenor în cadrul acestui stagiu de pregătire va fi spaniolul Iñaki Hernán, licențiat FIBA și cu o vastă experiență în spate. Acesta va fi ajutat de către antrenorii Ploiești Basketball în coordonarea activității pentru multiplele grupe de băieți și fete care vor lua parte la acest camp.

Redăm în cele ce urmează comunicatul organizatorilor:

”iSports Ploiești și Ploiești Basketball organizează, în perioada 7-11 septembrie, un camp de baschet susținut de Iñaki Hernán, un antrenor spaniol licențiat FIBA, care a pregătit tineri sportivi în Europa și în China!

Situația socială a obligat, din păcate, Ploiești Basketball să renunțe la cantonamentele pe care le-a avut în vedere, pentru această vară. Dar, pentru a compensa absențele de la campurile din Serbia și Cheia, staff-ul a decis să organizeze la Ploiești o tabără de baschet. 

Campul se adresează atât băieților, cât și fetelor și va fi organizat în mai multe grupe, cu antrenamente multiple zilnic. Ele vor fi susținute de  Iñaki Hernán, cel care antrenează de 12 ani, având cursuri acreditate de Federația Spaniolă și Federația Internațională de Baschet. A pregătit atât grupe de fete, cât și de băieți. A participat la cursuri organizate de Valencia Basket, universitatea Yeditepe din Istanbul sau Nike Sports Camps Shenzhen. El va fi asistat și ajutat de către antrenorii Ploiești Basketball. 

Iñaki va aplica în antrenamente metodologia și practicile școlii de baschet spaniole, cea care a dobândit cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice, campionatele mondiale și europene, în ultimii 20 de ani.

#VamosPloiești este un camp care vine în completarea activității obișnuite a sportivilor clubului, care s-au pregătit toată vara pentru reluarea competițiilor. 

Din păcate, situația socială a amânat startul campionatelor juvenile, însă acest camp îi va menține pe copii focusați pe acumularea și îmbunătățirea tehnicii baschetbalistice.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!