Stiri Juniori U17 Masculin

Campionatul Național feminin Under 16: CSS Râmnicu Vâlcea a marcat un singur punct într-un sfert, la turneul final

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
30.03.2011

Echipa CSS Râmnicu Vâlcea a marcat un singur punct în primele zece minute ale meciului pe care această formație l-a disputat, miercuri, împotriva jucătoarelor de la Phoenix LPS Galați. Partida a contat pentru prima etapă a seriei 1 din cadrul turneului final al Campionatului Național feminin Under 16, întrecere care are loc la Brașov, în perioada 30 martie - 3 aprilie.

După prima perioadă a întâlnirii, tabela a indicat scorul de 27-1 pentru Phoenix LPS Galați. Bianca Fota a reușit să transforme una din cele două aruncări libere de care a beneficiat în minutul cinci al întâlnirii de la Brașov, atunci când gruparea din Galați conducea cu 12-0.

Acesta este primul record negativ înregistrat la turneul final al Campionatului Național feminin Under 16. Echipele CSS Râmnicu Vâlcea și Phoenix Galați fac parte din seria 1 alături de formațiile CSS Sibiu și SCM CSS Universitatea Craiova. După prima etapă, Phoenix și SCM Craiova au câștigat întâlnirile cu CSS Râmnicu Vâlcea și cu CSS Sibiu și conduc în clasamentul grupei, la egalitate de puncte dar departajate de coșaveraj.

Cea mai echilibrată serie pare cea în care au fost repartizate echipele Bega Timișoara, MC Cluj, Olimpia și Sirius Târgu Mureș, acolo unde primele trei formații au venit cu obiectivul declarat de a ajunge cel puțin în penultimul act.

sursa foto: Gabriel Bâlă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!