Stiri Juniori U17 Masculin

Campionatul Național feminin Under 16: CSS Râmnicu Vâlcea, un nou record negativ

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
31.03.2011

După ce, în prima zi a turneului final al Campionatului Național feminin Under 16 de la Brașov, CSS Râmnicu Vâlcea a marcat un singur punct în primele zece minute ale meciului pe care această formație l-a disputat, miercuri, împotriva jucătoarelor de la Phoenix LPS Galați, aceeași grupare a mai realizat un nou record negativ.

În partida de joi, dintre CSS Sibiu și CSS Râmnicu Vâlcea, scor 42-27, jucătoarele celei de-a doua echipe au evoluat foarte slab, marcând patru puncte în primul sfert, toate din aruncări libere, și un singur punct în sfertul al treilea, tot dintr-o finalizare a unei ”libere”.

În primele zece minute ale întâlnirii cu CSS Sibiu, Mădălina Găitănaru a marcat, de la linia de pedeapsă, toate cele patru puncte ale formației sale (vezi captura foto). În această perioadă, gruparea din Râmnicu Vâlcea a avut 20 de șanse de a marca din acțiune, 17 de la două puncte și trei din spatele semicercului, însă a ratat orice posibilitate de a finaliza unui posibil atac. Cele mai multe acțiuni au venit pe mâna Mădălinei Găitănaru, însă baschetbalista din Râmnicu Vâlcea a ratat de fiecare dată.

În cel de-al treilea sfert al partidei, echipa CSS Sibiu a reușit un parțial de 19-1, singurul punct al formației din Râmnicu Vâlcea fiind realizat tot de Mădălina Găitănaru, în minutul 25, atunci când fundașul grupării din Zăvoi a transformat una din cele două aruncări libere de care a beneficiat.

Echipa CSS Râmnicu Vâlcea a avut pe foaia de joc șase jucătoare în meciul cu CSS Sibiu și cinci în partida cu Phoenix LPS Galați. Cu două înfrângeri din două partide, gruparea din Râmnicu Vâlcea nu mai are nicio șansă la primele patru locuri, urmând să se lupte pentru pozițiile 5-8 în țară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!