Stiri Juniori U17 Masculin

Campionatul Național feminin Under 18: LPS Gloria Arad visează la medalia de aur

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
27.02.2011

Una dintre pretendentele la cucerirea unei medalii în cadrul Campionatului Național feminin Under 18, echipa LPS Gloria Arad, a încheiat pe locul al doilea turneul semifinal desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele pregătite de Ildiko Sereș au cedat o singură partidă din patru și au luat o opțiune serioasă pentru turneul final.

Gruparea din Arad a început perfect turneul semifinal, cu o victorie categorică, scor 69-36, în fața formației Bball 6 Sfântu Gheorghe, într-o partidă în care Ștefania Pal și-a trecut în cont un double double, 18 puncte, 11 recuperări și un indice de 21 de unități la eficiență.

Pentru a vedea toate rezultatele și marcatoarele echipei din Arad, accesați acest link...

În runda următoare, fetele pregătite de Ildiko Sereș au cedat, la mare luptă, meciul cu Olimpia București, scor 68-74. În etapa a patra, Laura Pal a reușit 23 de puncte, șase recuperări și trei pase decisive în victoria cu 72-52 în fața echipei CSS Râmnicu Vâlcea.

În ultima zi a turneului de la Râmnicu Vâlcea, LPS Gloria Arad a trecut și de CSS Colegiul ”Alexandru Ceaușeanu” Reghin cu scorul de 80-47. De această dată a fost rândul Dianei Moraru să se evidețieze, jucătoarea pregătită de Ildiko Sereș totalizând 16 puncte și 13 recuperări.

Referitor la turneul semifinal, antrenoarea grupării ardelene este mulțumită de prestația jucătoarelor sale. ”Sunt mândră de fete deoarece au demonstrat tuturor ce înseamnă să fi cu adevărat o echipă și să joci baschet ca o echipă. Turneul acesta a fost un câștig enorm pentru noi”, a declarat, duminică, pentru totalbaschet.ro, Ildiko Sereș.

Potrivit totalbaschet.ro, lotul echipei din Arad a fost compus din: Laura și Ștefania Pal, Diana Moraru, Paula Mihoc, Izabela Ciortan, Nicoleta Maftei, Oana Pop și Anca Glăvan. Anda Boltașu și Oana Dumitrean nu au putut face deplasarea din motive medicale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!