Stiri Juniori U17 Masculin

CN U17 3x3 – Vlaicu Squad și Olimpia București s-au impus în ediția 2021

CN U17 3x3 – Vlaicu Squad și Olimpia București s-au impus în ediția 2021

Campionatul Național U17 la baschet 3x3 s-a desfășurat la Izvorani, în Complexul Olimpic "Sydney 2000" în perioada 21-22 decembrie. În competiția masculină s-au înscris 17 echipe, iar în cea feminină 12.

Vlaicu Squad s-a impus în întrecerea masculină, după 14-9 în finala cu Leii București. De altfel, Vlaicu a pierdut un singur meci în tot acest turneu, în faza grupelor tocmai cu Leii (8-7), în rest bifând victorii cu ACS Champions București-Craiova (10-7), Amicii (15-11), Poli Unirea StoMart (17-12, optimi), CSȘ Târgoviște (11-7, sferturi) respectiv Știința Elite (19-16, semifinale).

Lotul cu care bucureștenii au abordat competiția a fost alcătuit din David Anghel, Daniel Bratu, Alex Rădulescu și Robert Spoitoru.

La feminin a câștigat Olimpia București, după 14-9 în marea finală cu CSȘ4 – Champions 1. Până în ultimul act, Olimpia a dispus în grupe de CSȘ Bega Timișoara (9-3) și CSU Brașov (17-7), mai departe eliminând în sferturi formația Sportul Studențesc (12-10) iar în semifinale pe Powerpuff (13-6).

În lotul trupei din capitală s-au regăsit Ana Stoian, Andreea Moroiu, Mihaela Panait și Maria Stănescu.

Pe poziția a treia s-au clasat BC Athletic Constanța 1 (masculin) și CSU Brașov (feminin).

În urma acestui eveniment, cei mai valoroși 24 de sportivi (12 de la masculin și 12 de la feminin) rămân într-un stagiu de pregătire al echipelor naționale U17 de baschet 3x3, urmând să se antreneze până la începutul lunii ianuarie 2022 în baza olimpică de la Izvorani, după cum notează frbaschet.ro.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!