Stiri Juniori U17 Masculin

Consiliul Director al FRB a adus amendamente și modificări la regulamentele campionatelor de juniori

Consiliul Director al FRB a adus amendamente și modificări la regulamentele campionatelor de juniori

În perioada 7-20 septembrie, Parcul Municipal Vest din Ploiești va găzdui în aer liber Turneele Naționale de Juniori. În acest sens, Consiliul Director al FRB a aprobat în 3 septembrie niște amendamente și modificări la Regulamentele S ale campionatelor naționale.

Amendamentele la RSCN U13 pot fi accesate aici.

Amendamentele la RSCN U14 pot fi accesate aici.

Amendamentele la RSCN U15 pot fi accesate aici.

Amendamentele la RSCN U16 pot fi accesate aici.

Amendamentele la RSCN U18 pot fi accesate aici.

Amendamentele la RSCN U20 pot fi accesate aici.

Primele turnee organizate de orașul din sudul României sunt Turneele Naționale U15, masculin și feminin, și Turneul Național U20.

Iată care sunt amendamentele adăugate la RSCN U20 M:

• La Turneul Național echipele vor avea următoarea componență: maxim 12 jucători și maxim 3 persoane în staff dintre care unul va fi șoferul (ex. Antrenor principal+cadru medical+șofer sau antrenor principal+antrenor secund+șofer. De preferință este participarea unui cadru medical acolo unde este posibil).

• Turneul National U20 M (sunt calificate primele 4 echipe clasate la momentul 15 martie) se desfășoară sub forma următoare: în prima zi se va juca Locul 1 vs Locul 4 si Locul 2 vs Locul 3. Câștigatoarele vor juca Finala Mare iar învinsele vor juca Finala Mica. Fiecare echipă va avea programat câte un joc pe zi. Câștigatoarea finalei mari stabilește campioana CN U20 Masculin.

• La Turneul Național U20 M se vor putea folosi numai jucători/jucătoare din lista L20 (jucători și staff) din momentul în care s-a decis suspendarea CN (15 martie). Echipele vor putea folosi maxim 12 jucători și nu vor putea face modificări în cadrul L12 pe parcursul Turneului Național. Numărul minim de jucători acceptat la începutul unui joc este de 7 (șapte).

• La Turneul Național sunt considerați jucători eligibili sportivii ce îndeplinesc următoarele condiții:

1. Se regăsesc în L20 (din momentul 15 martie)

2. Viza medicală valabilă și viza anuală

3. Rezultatul testului RT-PCR prezentat la ședința tehnică ce va preceda Turneul Național trebuie să fie NEGATIV.

Aceleași prevederi sunt valabile și pentru RSCN U15, unde frbaschet.ro mai adaugă că „în cazul în care, o echipă va fi eliminată de la Turneul Național U15 pentru nerespectarea prevederilor legale și a normelor din protocoalele FRB referitoare la condițiile de participare în actualul context pandemic, precum și a RSCN U15, aceasta va fi obligata la plata integrală a cheltuielilor FRB aferente echipei pentru cazare, masă, arbitraj, transmisii TV”.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!