Stiri Juniori U17 Masculin

Copii amendaţi şi duşi cu duba la secţie pentru că jucau baschet în curtea şcolii

Copii amendaţi şi duşi cu duba la secţie pentru că jucau baschet în curtea şcolii

Caz uluitor la o şcoală din Constanţa, acolo unde mai mulţi elevi care jucau baschet în curtea şcolii au fost săltaţi cu duba de poliţişti.

Tinerii, elevii de liceu, au fost prinşi în Şcoala 29 şi amendaţi potrivit legii nr 61, cu privire la tulburarea liniştii publice, punctul 13, care prevede că nu aveau ce să caute în incinta unităţii de învăţământ atât timp cât nu erau elevi acolo. Mai mult, dintr-un exces de zel, poliţia i-a luat cu duba pe copii şi i-a dus la secţie. Acolo unde tatăl unuia dintre băieţi a mers să îşi ia fiul şi a povestit următoarele rânduri pe facebook:

 

Las aici o dovada a neputinței unor polițiști de a discerne o fapta săvârșită cu rea credință de o fapta nevinovata a...

Posted by Bogdan Albota on Friday, October 2, 2020

Concluzia tatălui:

"După ce am sta 1:30 prin curtea secției 2 poliție constanta iese copilul cu un pv de 250 RON însoțit de domnul rutea mândru ca a rezolvat un caz greu.Bă nene sunteți noaptea minții. Nu asigurați terenuri de joaca decente pentru copii, nu asigurați paza și închiderea terenurilor de joaca din incinta școlilor dacă chiar e problema așa mare ca se joaca niște copii."

Problema prezentată de domnul Bogdan Albota este cu atât mai interesantă pentru baschetul românesc cu cât mare parte din cluburile juvenile se folosesc de sălile de sport ale şcolilor pentru antrenamente. Care din pricina restricţiilor impuse de pandemie nu îşi pot desfăşura activitatea corespunzător. Dar discutăm mai multe despre această dilemă pe viitor.

*foto: ziarmm.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!