Stiri Juniori U17 Masculin

Cristina Bigică visează să cucerească America

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
07.02.2011

Una dintre cele mai bune jucătoare din Europa, la categoria sa de vârstă, Cristina Bigică a declarat pentru totalbaschet.ro că este decisă să facă pasul spre o echipă din Statele Unite deoarece, în opinia sportivei echipei Olimpia București, ”colegiul este cea mai bună opțiune pentru baschetul profesionist”.

Referitor la nominalizarea venită din partea FIBA Europe, de a intra în topul celor mai bune baschetbaliste de 18 ani de pe Bătrânul Continent, Cristina a spus că se simte onorată pentru decizia luată de forul european. Bigică a fost propusă, la categoria sa de vârstă, pentru sondajul ”MVP-ul anului 2010”, fanii din întreaga lume putând să voteze sportivele cu rezultate excepționale pentru primele reprezentative și pentru formațiile de club.

Cristina Bigică a vorbit, în exclusivitate pentru totalbaschet.ro, despre planurile sale de viitor și despre tot ceea ce și propus să facă în carieră. Interviul va fi publicat marți.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!