Stiri Juniori U17 Masculin

CSA Steaua este campioană națională la U17

CSA Steaua este campioană națională la U17

CSA Steaua este campioana României la U17. Roș-albaștrii au trecut într-o finală extrem de disputată de cei de la Leii București, scor 71-68, în finala disputată în Sala Mihai Viteazul din Capitală.

Meciul a fost unul extrem de disputat. Steliștii aveau un avantaj de 4 puncte la pauză (38-34), dar formația antrenată de Bogdan Amăriucăi a revenit în sfertul trei și chiar a preluat inițiativa înaintea ultimului sfert (56-57). Adversarii au avut cinci puncte avans cu 4:39 rămase de jucat (61-66), dar Alexandru Băltaru și David Bănică au fost cei care au readus Steaua în avantaj pe tabelă. Roș-albaștrii au mai primit doar două puncte în ultimele patru minute și s-au impus în cele din urmă cu 71-68.

Alexandru Băltaru a terminat meciul cu 23 de puncte, 4 pase decisive și 4 intercepții, David Bănică cu 17 puncte și 6 recuperări iar Vladimir Spârlac cu 14 puncte și 10 recuperări pentru steliști.

De partea cealaltă Luca Ciurea a înscris 19 puncte cu 5 recuperări, Alexandru Niculescu a înscris 15 puncte, Șerban Pușcașu a reușit un double-double (12 puncte, 12 recuperări) iar Andrei Briscan a fost aproape de un double-double, cu 10 puncte și 9 recuperări.

În finala mică Athletic Constanța s-a impus în fața celor de la Aurel Vlaicu, scor 78-72. Cezar Unitu a marcat 21 de puncte cu 9 recuperări, Andrei Călințaru a adunat 19 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive și Mihai Călințaru 18 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. De partea cealaltă Alexandru Rădulescu a adunat 19 puncte cu 5 recuperări, Robert Spoitoru a strâns 18 puncte cu 6 recuperări și Dimitrie Dinu a adunat 15 puncte și 5 recuperări.

*foto: captură youtube Steaua Tv

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!