Stiri Juniori U17 Masculin

CSȘ Unirea Iași U16 - Niciun coș marcat în 20 de minute!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.03.2011

CSȘ Unirea Iași a reușit contraperformanța de a nu puncta în primele 20 de minute, într-o partidă din cadrul fazei semifinale a Campionatului Național de Juniori II(U16) ce se desfășoară în această perioadă la Pitești.

Formația antrenată de Gabriel Clapon(foto) a întâlnit în cursul zilei de vineri, gazdele turneului, LPS CSȘ Pitești, argeșenii impunându-se la o diferență de 69(!) de puncte, scor 79-10. Ieșenii au înscris primele puncte abia în minutul 21(!), iar primul coș din acțiune a venit zece minute mai târziu, din mâna sportivului Andrei Dănilă, în debutul ultimului sfert, atunci când tabela indica scorul de 58-4.

CSȘ Unirea Iași a înregistrat un procentaj dezastruos, de doar 7% la aruncările de două puncte (3/43), 0% la cele de trei puncte (0/5) și 50% de la linia de pedeapsă (4/8). Raportul recuperarilor a fost unul zdrobitor pentru gruparea din Dealul Copoului care a recuperat 23 de mingi față de cele 65 ale piteștenilor.

În momentul actual, CSȘ Unirea Iași ocupă ultimul loc în Seria B a fazei semifinale rezervată Juniorilor II(U16), ne mai având nicio șansă de calificare la turneul final.

credit foto: baschetclubjunior.yolasite.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe machiaveli :

    asta e
    si cand te gandesti ca acest clapon este sau a fost antrenor si la loturile nationale.te miri de ce nu avem rezultate.am ajuns de rasul curcilor.noroc ca mai batem bulgaria la nivel de juniori si acolo destul de greu ca la seniori suntem non combat.

    cu 13 ani în urmă (19.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!