Stiri Juniori U17 Masculin

Cupa Alessia la baschet 3X3 va avea loc în 22-23 aprilie

Cupa Alessia la baschet 3X3 va avea loc în 22-23 aprilie

Asociația Alessia-Maria Raiciu, înființată după decesul tinerei jucătoare a Olimpiei București, a apărut cu scopul de a duce pasiunea Alessiei pentru baschet mai departe și de a ajuta copii și tineri să practice sport.

Pentru a atinge acest obiectiv, a avut loc o serie de evenimente, s-a acordat o bursă unei tinere jucătoare, iar câteva junioare și-au spus o parte din povestea de viață pe rețelele sociale ale asociației.

Peste două săptămâni, în 22 și 23 aprilie, va fi organizată prima ediție a Cupei Alessia, în Sala Prof. Octavian Dimofte din București. Competiția va fi de baschet 3X3, iar categoriile de vârstă sunt U19 feminin și masculin și U23 masculin.

Înscrierile se fac în perioada 10-20 aprilie iar pentru primul turneu, cel din 22 aprilie, pot fi făcute la următorul LINK, în timp ce persoanele care vor să participe la al doilea turneu, cel din 23 aprilie, se pot înscrie AICI.

În 2021, la Campionatul Național U18 de 3X3, Alessia Raiciu a ajutat-o pe Olimpia București să obțină medaliile de aur.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!