Stiri Juniori U17 Masculin

Dan Matei: „La Oradea încă nu au început lucrările pentru modernizarea sălilor, în vederea CE din august”

totalbaschet.ro, Foto 2: bihon.ro

totalbaschet.ro, Foto 2: bihon.ro
13.04.2011

Municipiului Oradea i-a fost încredințată, în premieră pentru România, organizarea unui Campionat European Divizia A feminin. Mai exact este vorba de CE U18 feminin, ce va avea loc peste mai puțin de 4 luni, în perioada 3 - 14 august 2011. Competiția se va desfășua la Arena „Antonio Alexe”, respectiv Sala Armatei sau Sala Universității, în timp ce Sala LPS va fi folosită ca și sală de antrenamente. Arena „Antonio Alexe” se află într-o stare excelentă, ne mai necesitând decât unele mici imbunătățiri, în schimb sălile Armatei, Universității și LPS au nevoie de mari modificări, din punct de vedere al podelei, panourilor, dar și a tribunelor.

Conform unei declarații acordate site-ului bihon.ro, directorul Liceului cu Program Sportiv Oradea, Dan Matei, și-a exprimat neliniștea în legătură cu rezolvarea problemelor organizatorice înaintea Campionatului European:

Dorim ca proiectul şi devizul să ajungă pe masa ministerului (Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – n.r.) până la Paşti. Vom vedea apoi câţi bani ne vor fi alocaţi. Suma respectivă trebuie să ajungă efectiv în conturile Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, pentru a putea demara lucrările. Suntem deja în luna aprilie şi timpul rămas nu este prea lung. Se va mai pierde timp şi cu licitaţia. Sper ca lucrările să poată fi terminate în timp util. Totul va depinde de banii alocaţi de minister.

 Sala Liceului cu Program Sportiv Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!