Stiri Juniori U17 Masculin

Declaraţii U20 masculin: Cenean: "Locul trei e unul meritat"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.05.2011

Vicecampioana de la tineret din sezonul trecut, U Mobitelco Cluj-Napoca a încheiat campionatul anul acesta cu o treaptă mai jos. Clujenii au schimbat argintul cu bronzul în 2011. Elevii lui Răzvan Cenean au fost surclasaţi de Steaua în semifinale, 60-75, dar şi-au luat revanşa în faţa Colegiului Naţional Aurel Vlaicu din Bucureşti. Ardelenii s-au impus marţi în finala mică cu 85-70. Chiar dacă locul trei a fost doar o consolare, Cenean se declară mulţumit de performanţă.

Este un rezultat meritat zic eu. Am avut o zi mai proastă în semifinală şi nu am reuşit să ne desfăşurăm jocul pe care l-am pregătit. În finala mică, Aurel Vlaicu nu ne-a pus probleme. Au jucători mai puţin experimentaţi decât ai noştrii şi am reuşit să dominăm şi jocul sub panou. Cu Steaua ne-a lipsit omogenitatea în echipă şi ne-a costat nerespectarea tacticii abordate pentru acel meci. Mulţi dintre jucătorii noştrii sunt copii şi se mai întâmplă.

Răzvan Cenean vede în viitorul apropiat mai mulţi jucători de la tineret în lotul echipei mari a Clujului.

Vlad Corpodean şi Octavian Crainic sunt deja în lotul echipei mari, îi mai avem în vizor pe Nicolae Foalea şi Tudor Pintea. Restul sunt juniori U17 şi U18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!