Stiri Juniori U17 Masculin

Declaraţii U20 masculin: Ondreikovics: "Suntem mulţumiţi şi cu locul secund, chiar dacă ne-am dorit să câştigăm."

Adrian Cojocaru; foto:renasterea.ro

Adrian Cojocaru; foto:renasterea.ro
11.05.2011

Antrenorul echipei CSŞ Bega, Tiberiu Ondreikovics a recunoscut la finalul meciului pierdut de elevii săi în faţa Stelei superioritatea echipei bucureştene. Tehnicianul care face echipă pe banca timişorenilor cu Mihai Bolcu şi Paul Miron spune că jocul a fost decis de duelul dintre Ţibârnă şi Toth, adjudecat de primul, dar şi de omogenitatea mai bună a roş-albaştrilor. Bănăţenii se consolează astfel doar cu locul doi.

Eu cred că Steaua a avut o echipă mai omogenă decât a noastră. Bogdan Ţibârnă a făcut diferenţa, este un jucător extraordinar. Noi am intrat mai prost în joc, am pierdut primul sfert cu 13 puncte şi apoi am fugit tot meciul după ei, dar n-am reuşit să-i prindem din urmă. N-am avut coeziune, atacul nu a mers deloc astăzi. Când marchezi 53 de puncte este foarte greu să câştigi un meci. Suntem mulţumiţi şi cu locul secund, chiar dacă ne-am dorit să câştigăm.

Timişorenii au pregătit înaintea finalei tricouri cu poza fostului lor antrenor, Mircea Albu, decedat acum un an după o semifinală căştigată de elevii săi. Din păcate, bănăţenii nu i-au putut dedica un trofeu fostului lor profesor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!