Stiri Juniori U17 Masculin

Declaraţii U20 masculin: Ţibârnă: "Am arătat că suntem o echipă de valoare"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.05.2011

Cel mai bun om al finalei de la Timişoara, Bogdan Ţibârnă a savurat din plin la final titlul cucerit alături de Steaua. Jucătorul roş-albaştrilor crede că victoria în faţa campioanei en-titre a fost una meritată şi le mulţumeşte şi jucătorilor de la echipa mare a Stelei care l-au ajutat mult în carieră. Ţibârnă a fost omul numărul unul al Stelei la Timişoara. A fost coşgeterul competiţiei cu 44 de puncte, a intrat în primul cinci al turneului şi, cel mai important, a primit titlul ce MVP din partea oficialilor. El a reuşit 25 de puncte şi 17 recuperări în finală!

A fost un turneu foarte greu, am arătat că sunt o echipă de valoare. Am bătut campioana de anul trecut după un meci greu, dar pregătirea noastră s-a văzut la final. M-a ajutat şi experienţa din Divizia A, am jucat cu jucători mari precum Stănescu, Căruţaşu, care mă ajută foarte mult în continuare. Eram foarte încrezători în noi şi ştiam că meciul cu Timişoara va fi foarte greu, însă s-a dovedit că am fost mai buni. Acest titlu înseamnă foarte mult pentru noi. E finalul carierei de juniori. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!