Stiri Juniori U17 Masculin

Ildiko Sereş: "Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
03.05.2011

Antrenoarea echipei LPS Arad, Ildiko Sereş, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că rezultatul obţinut la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 18, unde formaţia sa a cucerit medaliile de argint, este unul mulţumitor pentru gruparea ardeleană.

Ildiko Sereş a precizat că a sperat până în ultima clipă la titlu. "Eu, personal, sunt foarte mulţumită de prestaţia fetelor pe parcursul întregului sezon şi în special la acest turneu final. Chiar dacă nu am reuşit să cucerim medaliile de aur, am încercat acest lucru până în ultima clipă. Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat pe parcursul anilor cu acest lot şi sunt foarte mândră de ce fete am crescut", a completat antrenoarea echipei LPS Arad.

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi şi celor care ne-au fost alături pe parcursul campionatului", a încheiat Ildiko Sereş. Formaţia LPS Arad a pierdut finala cu Olimpia Bucureşti, scor 47-63, aceasta fiind singura înfrângere a ardelencelor la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 18.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    felicitari
    bravo ildi!!! succes in continuare...

    cu 12 ani în urmă (07.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!