Stiri Juniori U17 Masculin

Întrecerile naționale de baby și minibaschet respectiv U12 vor avea loc la Costinești

Întrecerile naționale de baby și minibaschet respectiv U12 vor avea loc la Costinești

Federația Română de Baschet a anunțat că o să organizeze în această vară Festivalul de babybaschet, minibaschet respectiv Campionatul Național U12, toate întrecerile fiind programate la baza sportivă BTT de la Costinești și se vor disputa în aer liber.

Întrecerile se vor desfășura atât la băieți, cât și la fete, primul eveniment programat fiind Festivalul Național de BabyBaschet.

Programul evenimentelor:

12-18 iunie - Festivalul Național de BabyBaschet 

19-25 iunie - Festivalul Național de MiniBaschet

26 iunie-2 iulie - Campionatul Național U12

2-4 iulie - Campionatul Național U12 3x3

Informații cu privire la perioadele de înscriere, regulamentele competițiilor, dar și alte detalii importante urmează să fie anunțate în curând pe frbaschet.ro.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!